de kunst van business analyse
de kunst van business analyse

Hoe business en IT wél kunnen samenwerken

Even een korte aanrader; een boek a la The Goal van Eliyahu M. Goldratt, leest als een roman maar vertelt je onderwijl hoe business en IT wél kunnen samenwerken: The Phoenix Project van Gene Kim. In het kort het verhaal: Bill, IT manager van Parts Unlimited. Het nieuwste IT project, project Phoenix, is cruciaal voor de toekomst van Parts Unlimited, maar het project is zwaar over tijd en te duur. Bill moet dit oplossen of zijn afdeling wordt opgeheven. De zoektocht van Bill levert nieuwe inzichten op. Vermakelijk op zijn tijd maar vooral stof tot nadenken!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.