de kunst van business analyse
de kunst van business analyse

CBAP Assessment goedgekeurd

assessmentMet de goedkeuring van het CBAP assessment is een nieuwe mijlpaal in het certificeringstraject tot Certified Business Analysis Professional behaald. In het assessment moest aangetoond worden dat tenminste 7500 uur aan business analyse activiteiten is uitgevoerd in de afgelopen jaren. Van deze uren moest tevens 900 uur op 4 van de 6 kennisgebieden van Business Analyse zijn besteed. Daarnaast is aangetoond dat in de afgelopen vier jaar 21 uur aan professionele kennisontwikkeling is besteed. Ook moesten we twee referenten overleggen.

Nu het assessment binnen is kan de laatste stap gezet worden richting certificering: het examen bestaande uit 150 multiple choice vragen die in 3,5 uur beantwoord moeten worden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.